Nieuw Howtoplay speelgoedboxen. Bestel ze nu op howtoplay.eu

Voor groepen ouders

Wil je de ouders van je school, organisatie of bedrijf ondersteunen in hun rol als ouder? Laat ze op een interactieve manier kennismaken met Howtotalk.

Voor school en bedrijfs

Howtotalk verzorgt interactieve lezingen live op lokatie of als webinar voor onder meer scholen (basisonderwijs en middelbaar onderwijs), kinderdagverblijven, gastouderbureau’s en GGD jeugd-en gezinsteams. Maar ook voor organisaties in andere segmenten zijn onze live sessies of webinars steeds populairder. In het kader van employee wellbeing verzorgden we ze voor werknemers van onder meer Google, Wortell, UNGA en ASML. Deze online bijeenkomsten zijn gericht op ouders en opvoeders en worden ook in het Engels aangeboden.

Effectief communiceren

Tijdens dit webinar geven we ouders nieuwe inzichten: hoe zijn we gewend te communiceren met onze kinderen, en waar resulteert dat in? Door anders om te gaan met gevoelens van kinderen, voelen zij zich gezien in gehoord. Dat leidt tot betere medewerking, een relaxtere sfeer in huis en meer zelfvertrouwen bij je kind. Praktijksituaties van deelnemers staan centraal. Een inspirerende lezing of webinar met eyeopeners die het verschil maken. Ouders kunnen thuis meteen aan de slag!

Broers en zussen zonder rivaliteit

Het voortdurende gekibbel en geruzie tussen broers en zussen vergt vaak veel van het incasseringsvermogen van ouders. In dit webinar leren zij concrete en direct toepasbare vaardigheden om kinderen te begeleiden bij hun onderlinge communicatie en conflicten. Aan de hand van praktijksituaties van de deelnemers wordt geoefend met de vaardigheden. Ook hier is interactie mogelijk via de chat en in break-outrooms. Een energieke en praktische webinar die zorgt voor een beter onderling contact tussen kinderen, en voor meer harmonie en rust in huis.

Contact

Met een interactieve lezing of webinar van Howtotalk bied je de ouders van je organisatie een inspirerende avond boordevol praktische tools en tips. Onze trainers staan voor volle zalen en doorspekken de theorie met herkenbare voorbeelden, waardoor er ook veel wordt gelachen. In overleg is het ook mogelijk om te focussen op een ander thema. We denken graag mee! Geïnteresseerd in een webinar voor ouders exclusief voor je school, organisatie of bedrijf? Neem contact op via info@howtotalk.com.

Op zoek naar Howtotalk voor professionals? Lees hier meer over trainingen aan professionals

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig samengesteld speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je hoeft te doen is met je kind ontdekken wat de wereld van spelend leren jullie kan bieden.

Nu beschikbaar voor 0-4, 5-6 en 7-8 maanden

Howtotalk: dé methode voor easy opvoeden

Klaar met tot drie tellen, straffen en uit je slof schieten? Howtotalk, een van de gentle methodes op opvoedplatform Howtogrow, helpt je met een andere aanpak. Ontwikkel een sterke band met je kind en leer positief te dealen met driftbuien, gedoe aan tafel, schermtijd en nog veel meer.