Nieuw Howtoplay speelgoedboxen. Bestel ze nu op howtoplay.eu

How2talk2kids:
de bestsellers

Howtotalk-founder Heleen de Hertog bewerkte de Amerikaanse bestsellers van Adele Faber en Elaine Mazlish voor de Nederlandse markt en gaf ze uit onder de naam How2talk2kids. Als eerste verscheen Effectief communiceren met kinderen, daarna volgde Broers en zussen zonder rivaliteit.

0 exemplaren verkocht

How2talk2kids – Effectief communiceren met kinderen

De basis van de Howtotalk-methode. Een boek boordevol vaardigheden, praktijkvoorbeelden en strips om beter te communiceren met kinderen. Alles op praktische en toegankelijke wijze, met respect voor zowel kind als ouder. Met als resultaat: een betere sfeer in huis en meer zelfvertrouwen bij je kind.

€24,50

How2talk2kids – Broers en zussen zonder rivaliteit

De Howtotalk-methode, maar dan toegespitst op gedoe tussen broers en zussen. Met concrete en direct toepasbare vaardigheden om kinderen te coachen bij hun onderlinge conflicten. Zo leren ze respectvol met elkaar om te gaan en zelf hun boontjes te doppen. De rust keert weer terug.

€24,50

Reviews

 

 • Verplichte kost voor iedereen met meer dan 1 kind

  Het opvoeden van 1 kind kan een uitdaging zijn, als er meer dan 1 in het spel is, is het weer een ander verhaal. Dan heb je niet alleen te maken met je eigen goede bedoelingen, maar ook met rivaliteit en invloed van de kinderen op elkaar. En die invloed kan heel positief en opbouwend worden. Het boek vertelt je hoe je dat samen kunt aanpakken. Spoiler: samenwerken met je kinderen is de truc!

 • Al vanaf de eerste dag resultaat!

  Ik ben erg onder de indruk van dit boekje. Het is heel makkelijk geschreven, met erg praktische voorbeelden van hoe het niet moet en hoe het beter kan. Ik heb meteen nog het andere boekje van How2talk2kids (Effectief communiceren) besteld.

  Op één namiddag had ik dit boek uitgelezen en kon al meteen de goede tips beginnen toepassen.

 • Goed!

  Ik vond dit tweede deel van How tot talk to kids echt heel goed, eigenlijk beter dan het eerste deel. Het staat vol handige tips en aanwijzingen hoe je goed om kunt gaan met meerdere kinderen. Geen partij kiezen, laat het ze zelf uitzoeken. Het is echt een super aanvulling op het eerste deel. en ik raad het iedere ouder aan die af en toe met de handen in het haar zit om de ruzies tussen de kids. Een eye opener!

Veelgestelde vragen

 

 • Wat is het belangrijkste verschil tussen de twee boeken How2talk2kids – Effectief communiceren met kinderen en How2talk2kids – Broers en zussen zonder rivaliteit?

  Het verschil tussen de boeken ‘How2talk2kids – Effectief communiceren met kinderen’ en ‘How2talk2kids – Broers en zussen zonder rivaliteit’ ligt in de specifieke uitdagingen die ze adresseren. ‘Effectief communiceren met kinderen’ helpt je de basisprincipes van de Howtotalk-methode te begrijpen en biedt strategieën om de communicatie met je kind te verbeteren, waarbij respect voor zowel jou als je kind centraal staat. ‘Broers en zussen zonder rivaliteit’ daarentegen, is specifiek gericht op de unieke dynamiek tussen broers en zussen, en biedt je de vaardigheden om je kinderen te begeleiden bij het oplossen van hun eigen conflicten. Dit helpt de rust in huis te herstellen.

 • Hoe dragen de praktijkvoorbeelden en strips in How2talk2kids – Effectief communiceren met kinderen" bij aan een betere communicatie met je kind?

  De praktijkvoorbeelden en strips in ‘How2talk2kids – Effectief communiceren met kinderen’ fungeren als visuele hulpmiddelen die je helpen om de theorie en technieken in het boek in een echte context te zien. Door de theorieën te zien toegepast in realistische scenario’s, krijg je een duidelijker beeld van hoe je de methoden kunt gebruiken in je eigen dagelijkse interacties met je kind.

 • Wat voor vaardigheden kun je verwachten te leren uit "How2talk2kids – Broers en zussen zonder rivaliteit" om conflicten tussen je kinderen te beheersen?

  In ‘How2talk2kids – Broers en zussen zonder rivaliteit’ kun je concrete en direct toepasbare vaardigheden verwachten die je helpen bij het navigeren door en het beheersen van conflicten tussen je kinderen. Dit boek helpt je om je kinderen te coachen bij hun onderlinge conflicten, zodat ze leren respectvol met elkaar om te gaan en zelf hun problemen op te lossen.

 • De Howtotalk-methode is ook beschikbaar als training in de app. Hoe verhoudt het boek zich tot de training in de Howtogrow app?

  De Howtotalk training op ouderschapsplatform Howtogrow en de boeken complementeren elkaar perfect om de relatie met je kind te verbeteren. De boeken bieden je de theoretische basis en diepgaande inzichten in effectieve communicatie met kinderen, terwijl de app een interactieve, praktische tool is om deze vaardigheden in je dagelijkse leven te integreren. Met dagelijkse tips, reminders en oefeningen helpt de app je de vaardigheden die je uit de boeken hebt geleerd, in de praktijk te brengen. Het doel is om je in staat te stellen rustig en effectief te reageren in de momenten dat je kind je het hardst nodig heeft.

 

Het antwoord op nog meer vragen vind je hier.

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig samengesteld speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je hoeft te doen is met je kind ontdekken wat de wereld van spelend leren jullie kan bieden.

Nu beschikbaar voor 0-4, 5-6 en 7-8 maanden

Howtotalk: dé methode voor easy opvoeden

Klaar met tot drie tellen, straffen en uit je slof schieten? Howtotalk, een van de gentle methodes op opvoedplatform Howtogrow, helpt je met een andere aanpak. Ontwikkel een sterke band met je kind en leer positief te dealen met driftbuien, gedoe aan tafel, schermtijd en nog veel meer.