Nieuw Howtoplay speelgoedboxen. Bestel ze nu op howtoplay.eu

Howtoplay speelgoedboxen

Als ouder wil je het beste voor je kind. Vanaf de eerste weken die ze praten tot de die ze spelen, zijn deze momenten cruciaal voor hun groei en ontwikkeling. Bij Howtotalk hebben we de kracht van communicatie ervaren en erkennen we dat speeltijd net zo essentieel is voor hun ontwikkeling. Met Howtoplay willen we spelend ontwikkelen de speelmomenten van je kind versterken en ondersteunen.

0-4 maanden speelgoedbox – Newborn Navigator

Ontdek de wereld met je baby via de Newborn Navigator. Deze speelgoedbox bestaat uit contrastrijke speelitems voor de newborn fase.

€49,99

5-6 maanden speelgoedbox – Move & Play

Begeleid de ontdekkingstocht van je baby. Deze speelgoedbox prikkelt de zintuigen en stimuleert de motoriek van het reiken en grijpen.

€49,99

7-8 maanden speelgoedbox – Learn & Laugh

Stimuleer je baby in deze ontwikkelingsfase. Deze speelgoedbox bevordert de ontwikkeling van je baby en nodigt uit tot bewegen en plezier maken.

€49,99

Ontdek de Howtoplay speelgoedboxen

Selecteer een speelgoedbox afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Elke box is gevuld met deskundig samengesteld speelgoed om leren en groei te bevorderen. We leveren aan huis; het enige wat je hoeft te doen is met je kind ontdekken wat de wereld van spelend leren jullie kan bieden.

Nu beschikbaar voor 0-4, 5-6 en 7-8 maanden

Howtotalk: dé methode voor easy opvoeden

Klaar met tot drie tellen, straffen en uit je slof schieten? Howtotalk, een van de gentle methodes op opvoedplatform Howtogrow, helpt je met een andere aanpak. Ontwikkel een sterke band met je kind en leer positief te dealen met driftbuien, gedoe aan tafel, schermtijd en nog veel meer.