Nieuw Howtoplay speelgoedboxen. Bestel ze nu op howtoplay.eu

Welkom bij Howtoplay.

Als ouder wil je het beste voor je kind. Vanaf de eerste weken die ze praten tot de die ze spelen, zijn deze momenten cruciaal voor hun groei en ontwikkeling. Bij Howtotalk hebben we de kracht van communicatie ervaren en erkennen we dat speeltijd net zo essentieel is voor hun ontwikkeling. Met Howtoplay willen we spelend ontwikkelen de speelmomenten van je kind versterken en ondersteunen.

Wist je dat..

.. 90% van de hersenontwikkeling van een kind plaatsvindt vóór hun vijfde levensjaar? De activiteiten en speelgoed die we kiezen zijn daarom van groot belang voor hun groei. Howtoplay is er om je te helpen de juiste keuzes te maken.

 

De Howtoplay Speelgoedboxen: de evolutie van spelen

Voor je baby is spelen niet alleen leuk. Het is tevens een essentiële, wetenschappelijk onderbouwde methode die bijdraagt aan de cognitieve, motorische en emotionele ontwikkeling. Toch kan het uitdagend zijn om steeds het juiste speelgoed te vinden dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van je kind.

Met de Howtoplay Speelgoedboxen van 0-24 maanden maken we deze keuze eenvoudiger en effectiever.

Voordelen van de Howtoplay Speelgoedboxen:

  • Flexibiliteit & gemak: Geen zoektochten meer naar nieuw speelgoed elke paar maanden. Wij zorgen ervoor dat het juiste speelgoed op het juiste moment bij je thuis wordt bezorgd. Voor je baby en peuter van 0-24 maanden.
  • Altijd passend: Het speelgoed verandert net zo snel als je kind groeit. Zo blijft het altijd uitdagend en leerzaam.
  • Kwaliteit & veiligheid: We garanderen dat elk stuk speelgoed zowel veilig als educatief is.
  • Duurzaamheid: We geloven in een duurzamere toekomst. Daarom is ons speelgoed gemaakt van duurzame materialen.
  • Meer dan alleen speelgoed: Elke speelgoedbox bevat ook een boekje, de Play Guide, met tips over de ontwikkeling van je kind in die specifieke fase, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Hoe je het speelgoed aanbied en tips en speelideeën om je kind zo optimaal mogelijk te ondersteunen hierbij.

 

De Howtoplay meubellijn voor optimale kindontwikkeling

Naast de Howtoplay Speelgoedboxen introduceren we de Howtoplay meubellijn voor een optimale kindontwikkeling. Bij Howtoplay zijn we enthousiast over het ontwikkelen van meubels die niet alleen mooi staan in je huis, maar ook de ontwikkeling van je kind bevorderen. We beginnen ons assortiment met een leertoren, perfect om je kind op een veilige manier te betrekken bij activiteiten op het  aanrecht of tafel; een Montessori spiegel, ontworpen om zelfherkenning en motorische vaardigheden te stimuleren en foam matten, ideaal voor veilig spelen en bewegen,  verkrijgbaar in juni 2024. Onze Montessori vloerbeden die autonomie en veiligheid in de slaapomgeving van je kind verhogen lanceren we in de winter van 2024. We zijn van plan ons aanbod voortdurend uit te breiden dus stay tuned!

Lancering Howtoplay

We lanceren onze educatieve Howtoplay Speelgoedboxen in maart 2024. Meld je aan voor de wachtlijst en we houden je op de hoogte. Zowel bij Howtoplay als bij Howtotalk staat de ontwikkeling van je kind voorop. Of het nu gaat om communicatie of speeltijd, wij zijn er om je te inspireren en ondersteunen. Ontdek wat Howtoplay voor jou en je kind kan betekenen.