Nieuw Howtoplay speelgoedboxen. Bestel ze nu op howtoplay.eu

Welkom bij Howtoplay

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind. Vanaf de eerste woorden die ze uitspreken tot de spelletjes die ze spelen, zijn deze momenten cruciaal voor hun groei en ontwikkeling. Bij Howtotalk hebben we de kracht van communicatie ervaren en erkennen we dat speeltijd net zo essentieel is voor hun ontwikkeling. Met Howtoplay willen we de speelmomenten van je kind versterken en ondersteunen.

Wist je dat..

.. 90% van de hersenontwikkeling van een kind plaatsvindt vóór hun vijfde levensjaar? De activiteiten en speelgoed die we kiezen zijn daarom van groot belang voor hun groei. Howtoplay is hier om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Het Howtoplay abonnement: de evolutie van spelen

Voor je kind is spelen niet alleen leuk. Het is tevens een essentiële, wetenschappelijk onderbouwde methode die bijdraagt aan de cognitieve, motorische en emotionele ontwikkeling. Toch kan het uitdagend zijn om steeds het juiste speelgoed te vinden dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van je kind.

Met het Howtoplay speelgoedabonnement maken we deze keuze eenvoudiger en effectiever.

Voordelen van het Howtoplay speelgoedabonnement:

  • Flexibiliteit & gemak: Geen zoektochten meer naar nieuw speelgoed elke paar maanden. Wij zorgen ervoor dat het juiste speelgoed op het juiste moment bij je thuis wordt bezorgd.
  • Altijd passend: Het speelgoed verandert net zo snel als je kind groeit. Zo blijft het altijd uitdagend en leerzaam.
  • Kwaliteit & veiligheid: We garanderen dat elk stuk speelgoed zowel veilig als educatief is.
  • Duurzaamheid: We geloven in een duurzamere toekomst. Daarom is ons speelgoed niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar door het speelgoed regelmatig te vernieuwen, verminderen we ook onnodige verspilling.
  • Meer dan alleen speelgoed: Elke speelkit bevat ook gidsen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, boordevol tips en spelideeën om het meeste uit elk speelgoedstuk te halen.

 

Over de Howtoplay Play Gym

De vloer is een van de eerste plekken waar een baby speelt. Onze Play Gym is ontworpen om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun motorische en sensorische ontwikkeling te stimuleren. Het is meer dan een speelkleed; het is een leeromgeving. Daarnaast is het gemaakt van duurzame materialen en wordt het geleverd met een handleiding vol tips van experts.

 

Lancering Howtoplay

We lanceren onze educatieve speelgoed boxen en de Play Gym in februari 2024. We nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten. Zowel bij Howtoplay als bij Howtotalk staat de ontwikkeling van je kind voorop. Of het nu gaat om communicatie of speeltijd, wij zijn er om je te ondersteunen en te inspireren. Ontdek wat Howtoplay voor jou en je kind kan betekenen.