Training voor professionals.

Howtotalk verzorgt webinars, studiedagen en complete trainingen op maat voor professionals die werken met kinderen (bijv. pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, leerkrachten basisonderwijs, docenten middelbaar onderwijs, gastouderbureau’s, sportinstructeurs, medisch personeel.) Het zijn interactieve bijeenkomsten met inlevingsoefeningen, reflectieoefeningen, observatieoefeningen en praktijkopdrachten. Zo word je je bewust van jouw manier van communiceren en de effecten daarvan.

Resultaat:

  • Je leert gevoelens te erkennen zonder ze te veroordelen
  • behulpzaam te corrigeren in plaats van kritiek te geven
  • boos te worden zonder te kwetsen,
  • te prijzen zonder een oordeel uit te spreken.

Kortom, een kind te zien zoals het in staat is te zijn.

Als professional vergroot je je vakbekwaamheid en ben je in staat om effectiever te communiceren met kinderen.

Ook vergroot het volgen van de workshop de teamspirit en samenwerking binnen je team. Een verbeterde communicatie zorgt tevens voor meer begrip tussen collega’s onderling en verbeterde communicatie naar ouders.

Wij bieden verschillende werkvormen aan voor professionals. Zo hebben we webinars, studiedagmodules en complete trainingen. In overleg kunnen we de inhoud van ons aanbod afstemmen op de praktijk binnen jouw werkomgeving. Wij trainen de professionals van o.a. CompaNanny, Calandlyceum, GGD’s en vele andere organisaties.

Geïnteresseerd in een webinar, studiedagmodule of training voor de medewerkers van jullie organisatie? 

Mail ons via info@howtotalk.nl